Online training: wat is jouw soulpurpose?


ONLINE TRAINING, START 5 FEBRUARI

Leven in overeenstemming met je soulpurpose.

In een training van 4 weken, krijg je iedere week een nieuwe sleutel aangereikt om die week mee aan de slag te gaan. Je krijgt hele gerichte (intuïtieve)schrijfoefeningen, meditaties, visualisaties en andere opdrachten. Je kunt ze volgen in je eigen tijd en tempo, lekker vanachter je computer of je laptop.

Wat leer je in die 4 weken?

- Je ontdekt je wat jouw soulpurpose is.
- Je ontdekt wat jouw belemmerende overtuigingen zijn en je krijgt handvatten aangereikt hoe je jezelf hiervan kunt bevrijden.
- Je leert hoe je jouw gewoontepatronen kunt doorbreken.
- Hoe je jouw eigenwaarde en zelfvertrouwen kunt versterken en verankeren.
- Je leert hoe je jezelf in een (energetische) staat van passie en enthousiasme kunt brengen.
- Hoe je kunt afstemmen op je ware potentieel.
- En je leert om verantwoordelijkheid te nemen voor je leven door in actie te komen.

Start: 5 februari. Prijs: 25,- euro.
Aanmelden via: info@zinizdeventer.nl

Cursus intuïtief schrijven


 Durfals gezocht!!!!

Wil jij het nieuwe jaar straks goed beginnen? Ben je klaar voor een nieuwe start? Zou jij graag wat meer flow en moeiteloosheid in je leven willen ervaren? Zou je graag wat meer in contact komen met je diepste verlangens en leren hoe je hier (beter) op kunt afstemmen? En hoe je daar praktisch invulling aan kunt geven?

Durf jij echt te gaan staan voor je verlangens en keuzes te maken die hiermee overeenstemmen? Op het gebied van gezondheid, werk, relatie(s) of financiën? Of een combinatie daarvan? En ben je bereid om daarvoor de stappen te zetten die nodig zijn? Dan is de “intensive” wellicht iets voor jou.

In 8 weken gaan we een prachtige (levens)reis maken langs alle zeven thema’s van de ZiNiZ Inspiration Movement. Die ook allemaal weer verbonden zijn met de zeven chakra’s. De thema’s zijn: (levens)dans, passie, vertrouwen, vrede, vrijheid, dromen en stilte. Een korte meditatie zal deel uitmaken van het schrijfproces.

Alles in het leven begint met een verlangen. In deze “intensive” ga je leren afstemmen op je verlangens. Je gaat actief met de thema’s aan de slag en die pas je toe op alle levensgebieden. (Gezondheid, werk, relatie(s), financiën).

Al schrijvende maken we een reis naar binnen en gaan we van het hoofd naar het hart. Maar het kan een pittige reis worden want je komt in aanraking met je verwachtingen en teleurstellingen, belemmeringen en kwetsuren en je zult bereid moeten zijn om eerlijk naar jezelf te kijken. En uiteindelijk zul je al schrijvende tot de ontdekking komen dat alles “slechts” een overtuiging is. Maar dat is iets dat je voor jezelf zult (moeten) onderzoeken en ervaren.

Voordeel daarvan is dat je gaat inzien dat je de ene overtuiging gemakkelijk kunt inruilen voor een andere. Je kunt ze inruilen voor overtuigingen die meer met je verlangens overeenstemmen, en die dus je (ziel) meer voeden. Overtuigingen zitten in je hoofd en verlangens in je hart en zo hebben we een hele mooie manier om hoofd en hart meer met elkaar te verbinden en in balans te brengen.

En je gaat leren hoe je makkelijker leert afstemmen op het aantrekken van mensen en situaties waar je energie van krijgt, en waar je blij van wordt i.p.v. dat ze energie van je vragen. En intuïtief schrijven is zeer ondersteunend in dat proces.

Dat is een proces, dat je hele leven door gaat maar waarbij je steeds weer een diepere laag aanboort. Je kunt tenslotte altijd blijven groeien in liefde, liefde is immer eindeloos en grenzeloos.

Wat gaat jou deze 8 weekse “intensive” brengen? 
Je zult leren hoe je d.m.v. het schrijven meer in contact komt met je diepste verlangens. Je leert hoe je daar op kunt afstemmen. Je krijgt oefeningen hoe je dit in de dagelijkse praktijk kunt brengen. Je zult meer flow gaan ervaren, meer moeiteloosheid. Je zult je minder snel een speelbal (of slachtoffer) van de omstandigheden voelen. Je krijgt meer grip op je leven.

Je zult steeds meer inzichten krijgen over jezelf en je bewust worden dat jij zelf de kapitein bent van het schip dat we leven noemen en dat jij de koers bepaalt . Dus je zult veel duidelijker de regie over je leven in handen nemen. Weten wat je wilt en welke richting het uit moet. En daarin steeds daadkrachtiger stappen durven zetten.

Je zult andere keuzes gaan maken. Keuzes die echt met je diepste verlangens overeenstemmen. En die je mogelijkheden bieden om jouw ware potentieel te leven. Simpelweg door de prettige ervaring van het dagelijks afstemmen op je verlangens en hierin bezielde actie te gaan ondernemen, gaan ze zich namelijk ook manifesteren. Het zal een verschuiving in perspectief teweeg brengen.

Je zult gezondere keuzes maken. Keuzes maken die overeenstemmen met degene die jij wilt zijn. En met dat wat jij de wereld te bieden hebt. Keuzes maken die goed voelen en die goed (voor je) zijn.

Investering:
Bereidheid om 8 weken lang in jezelf te investeren. En op dagelijkse basis met de (schrijf)oefeningen aan de slag te gaan. (Ongeveer een half uurtje per dag). 
We komen 1 x per week bij elkaar in een kleine groep, om samen het thema voor die week uit te diepen. We kunnen van elkaar leren, elkaar inspireren en ondersteunen. De eerste les zal eruit bestaan je bekend te maken met de “methode” voor intuïtief schrijven. Daarna gaan we elke week met een thema aan de slag.

Start: vrijdag 12 januari 2018, locatie: ZiNiZ Deventer. Tijd: van 09.30 tot 11.30 uur. 
De prijs is 20,00 euro per keer, in totaal dus: 160,- euro
In twee keer betalen is mogelijk.

De 2de cursus gaat half maart van start. Tijdstip in overleg.

 

 

Op alle workshops en cursussen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Algemene voorwaarden workshops en cursussen.

Workshops en cursussen:

Een aanmelding geldt als bevestiging van jouw deelname aan de workshop/cursus en acceptatie van de voorwaarden zoals hieronder genoemd.

Betaling:

De totale kosten voor de workshop dienen uiterlijk 14 dagen voor de datum van de workshop op onze rekening te zijn bijgeschreven.

Rekeningnummer: NL 46 INGB 0006 2605 42 t.n.v. ZiNiZ 

Annuleren:

Tot 14 dagen voor aanvang kan de workshop kosteloos worden geannuleerd. Tot 7 dagen voor aanvang annuleren dan vindt er 50% restitutie plaats, daarna is er geen restitutie mogelijk. Wel kun je een ander in jou plaats sturen of (indien mogelijk) doorschuiven naar een volgende cursus